ПОНУДА : Плати 1 земи 2 Магнетни Мрежи против комарци и инсекти Magic Mesh 

Крај на досадните инсекти! Со Magic Mesh тоа е можно!

Magic Mesh е мрежа за инсекти со магнетно закопчување. Со неа во вашиот дом ќе влегува исклучиво свеж воздух. Тајната е во здравата мрежеста ткаенина. Таа ги блокира досадните инсекти без штета за нив или на животната средина. Благодарение на 16-те магнетни брави, распоредени на стратешки локации, сите можат да влегуваат и излегуваат слободно. Ако рацете ви се зафатени, мрежата со нејзиното магнетно закопчување ќе се затвори автоматски по вас.

Заштедите пари и уживајте мирно на свежиот воздух! Magic Mesh се монтира брзо.

По крајот на сезоната, едноставно ја преклопувате и складирате до следната – лесно, брзо и погодно.

Magic Mesh e погоден за единечни врати, лизгачки врати … за речиси сите врати!

Совршен е и за миленичиња. Со Magic Mesh веќе не треба да станувате, за да отворате и затворате по мачката или кучето секој пат, а најфините нишки ги држат и најмалите инсекти подалеку од вашиот дом. Волшебната мрежа со магнетно закопчување е најдобро средство против комарци и против инсекти.

Карактеристики:

  • Големина: 90 x190 см
  • Број на магнетни брави: 16 
  • Веднаш се отвора, магично се затвора!
  • 18 нитни со украсна капа

По цена на една, ќе добиете две Магнетни Мрежи против комарци и инсекти Magic Mesh

Како да нарачате:

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.

За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница: