Мини вентилатор со ротирачка глава

Супер погоден за: канцеларија,работно биро,за студенстска маса

Технички параметри:
Номинална фреквенција: 50Hz
Класа на изолација:E
Бучава: dB (A) 53

Спецификации: 180mm
Номинален напон: 220V
Номинална моќност: 20W
Стандард на изведување : GB4706.1-2005 / GB4706.27-2008
Димензии: 235x213x230mm

Боја:црно- црвена

Дизајн: Бубамара