Карактеристики:

1. Да го измерите крвниот притисок / отчукувањата на срцето / крвниот кислород.
2. Стапката на точност е блиска до 95% во споредба со опремата за притисок.
3. Таа ќе го надгледува кислородот кога сакате (со менување на паметната нараквица од oxgen режим на тестирање) или паметната нараквица ќе го провери автоматски на секои 1 час.
4. Постојат достапни 8 јазици кои одговараат за различни земји.
5. Следете го спиењето од 21:00 до 09:00 часот.

Функции
Bluetooth повик:
потсетник за телефонски повик,
потсетник за порака

Здравствени тракери:
срцева фрекфенција / крвен притисок / мониторинг на кислород,
индекс на замор,
педометар,
потрошувачка на калории,
пресметка на растојанието,
седентарен потсетник,
монитор за спиење
датум и време

Спецификации:

Погодно за: IOS 8.0 и погоре / Android 4.4 и погоре
Вклучување: Долго притиснете го копчето за да го вклучите
Екран Големина на екран: 0,66 инчен OLED
Резолуција: 64 * 48 пиксели
Капацитет на батеријата: 70mAh
Време на мирување: Околу 20 дена
Работно време: Околу 7 дена
Мониторинг на состојбата на замор
Во реално време следење на вашиот замор.
Далечински известувања
Кога има SMS, дојдовен повик или порака на поврзаниот телефон, нараквицата ќе ве предупреди да ги прочитате.

Опис:
Bluetooth Sync
Поврзете го за да започнете синхронизација на податоците без кабел.
OLED екран на нараквицата ,полесно е да го прочитате времето, чекорите, километражата, калориите и целта.

Кога Bluetoothot е исклучен или телефонот е надвор од Bluetooth далечината, нараквица ќе ве предупреди.

Мониторинг на спиење / растојание / калории
За да го следите квалитетот на вашиот сон, ќе ви помогне да ги следите секојдневните движења, како што се, растојанието и калориите .

Педометар
Сметајте колку чекори сте оделе, колку сте трчале и колку сте потрошиле калории. Можете да уживате во спортот.

Седентарен потсетник
Поставете го за да ве потсети да одите или да вежбате по долго време.
Мониторинг за срцева стапка
Прилагодениот сензор за срцева фрекфенција во паметната нараквица може да помогне во мерењето на интензитетот за време на вежбањето за да се подобри целокупното следење на калориите.