Преносна батерија со можен излезен USB порт и премиум Li-ion батери, поставени во алуминиумски дизајнирана обвивка.

Супер голема батерија со 10400 mAh капацитет:
Со овој капацитет може да го полните вашиот смартфон, таблет или дигитална камера. Поддржува и до 2 целосни полнења на вашиот телефон (зависи од типот на телфон)

Компатибилен е и со други направи:
Преносната батерија автоматски се приспособува на излезната моќност според поврзаната направа. Компатибилен е со сите видови телефон и многу дигитални камери и играчки конзоли.

Максимален излез на полнење:
Полни до 5V/2.1А и може да полни до две направи во исто време.

Димензии: 9.05 x 7.7 x 2.16 см

Во пакетот добивате:
1 х преносна батерија
1 х USB android кабел (ако сакате да го полните вашата Apple направа, искористете го оригиналниот кабел од неа)