Nicer Dicer Plus со 12 ултра остри ножеви за 11 различни сецкања

Nicer Dicer Plus вашиот помoшник за во кујна кој ќе ви го скрати времето за готвење од припремање до сервирање на храната. Храната мора да биде исецкана на кубети, стапчиња или како и да посакате на парчиња и со тоа нема да заштедите само време него ќе имате и посредена кујна без ножеви и неред туку се скоцкано во еден комплет:

– Лесен за чистење и расклопување

– Свежо ви ја чува храната до 1500 мл

– Лесно и употребливо за секоја храна

– Ви заштедува време и пари

– Безбедно за деца

– Вашите прсти никогаш нема да ги допрат сечилата

– Храната ќе ви биде почиста зашто помалце ќе ви биде во раце

– 5 Различни делови за 11 начини на сецкање на храната

Како да нарачате:

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница: