Ви го претставуваме неверојатниот производ кој ќе ви заштеди време и простор. Со него фрижидерот / замрзнувачот ќе ви биде полесно достапен и подреден.Лесен за складирање на зеленчук и овошје. Купете го сега.

Спецификации

Материјал: пластика.
Големина: 18 x 11 x 4.5
Заштедува простор:
Погоден за редење на овошје.
Лесно за пристап како фиока.
Лесно за чистење, преместување и отворање / затворање.
Може да биде прицврстено на површини со дебелина не повеќе од 1.3см.

=======================================

Како да нарачате? ⤵

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.

За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница: