Опис:

Новата керамичка четка за исправување Straight Artefakt е комбинација на пеглање на косата и нежен дизајн. Четката е погодна за сите видови и должини на косата. Работи без проблеми на целата должина на косата,без оштетување .

· Во неколку минути, фризура како од салон
· 3D керамичките запци на четката нежно ја исправаат косата
· Се користи исклучиво на сува коса
· Одлична за сите видови и должини на коси
· Подесување на температура – до 230 °C
· LCD екран за температура
· Одлична за патување

Исправете ја и исчешлајте ја косата во една минута:

Уморни сте од расчешлување на бушавата и заплеткана коса?

Со Straight Artefakt керамичката четка за исправување ,косата се чешла многу полесно и поудобно, а косата изгледа како да сте излегле од фризерски салон !

Комбинација на пеглање на косата и нежниот дизајн:

Оваа неверојатна керамичка четка ја комбинира моќта на четката за исправување на косата со нежно обликување,и добивате права коса за неколку минути.

Четката Straight Artefakt:

  • Се загрева на идеална температура за пеглање на косата
  • Брзо и безболно обликување
  • Не ја оштетува косата
  • Четката ја крева косата во коренот и секое влакненце го загрева за да се исправи.
  • Тајната е во густо наредените запци кои ја подигаат косата,  во коренот јазагреваат без оштетување или горење на косата.
  • Едноставна, брза и ефикасна: Резултатот е права, здрава и свиленкаста коса полна со волумен.

Одговара за сите видови и должини на косата

Четката Straight Artefakt е погодна за сите видови и должини на коса, и во една минута ќе ви ги исправи непослушните кадрици и локни. Четката се користи на сува коса!

Едноставна за користење:

Ние сме сигурни дека ќе бидете воодушевени после првата употреба! Четката Straight Artefakt е крајно едноставна за употреба.Доволно е да се загрее до одредена температура, која може да се види на екранот, и можете да почнете со фризирање. Четка ќе се исклучи по 60 минути.Максимална температура која ја постигнува е 230 ° C.

Карактеристики:

· 3D керамички забци
· Должина на кабелот 1,8 m
· LCD дисплеј
· 3 степени на топлина
· 220-240 V AC, 50/60 Hz, 50W
– Боја :Црна