Повеќенаменска кујнска ножица со даска – две во едно, нож и даска во форма на ножица!

– Погодна за сечење на зеленчук, месо, млечни производи
– Можност за заклучување за безбедно складирање
– Погоден за во машина за садови
– Сечило од челик и дршка од квалитетна пластика