Power Floss користи воздух и вода за фино да ги отстрани сите нечистотии од вашите заби … Ергономскиот дизајн и нискиот профил помагаат забите да бидат чисти и е совршен за одржување на мостови или други стоматолошки работи.

– Брзо и едноставно – само пополнете со вода и притиснете на дугмето за да ги острани сите нечистотии на вашите заби.
– Power Floss користи воздух и вода за фино да ги отстрани сите нечистотии од вашите заби …
– Ергономскиот дизајн и нискиот профил помагаат Power Floss лесно да допират до вашите забите.
– Совршен за одржување на мостови или други стоматолошки работи, чист и свеж мирис на вашата уста.