SLIM N FIT Хеланки

Дали преферирате модерен изглед  на дизајнирани фармерки? Сакате сите ваши панталони да се меки и удобни како вашите омилени хеланки?

Ви ги презентираме неверојатните Слим Н Фит фармерки! Нова мода која дава чувство на удобност  и моментално ви го обликува телото.

Тие се неверојатно откритие во модата уште од измислувањето на фармерките.Почувствувајте ја удобноста. Движете се слободно а притоа чуствувајки се слаби,елегантни и секси. Тие изгледаат како вистински фармерки, но тие се навистина удобни, еластичени  и меки  како хеланки. За разлика од обичните хеланки кои ги откриваат недостатоците на  телото Слим н Фит фармерките ќе ја направат вашиот силуета витка и секси.

 

Предности:

  • Еластични удобни и меки и се чуствувате како да носите хеланки
  • Ја истенчуваат вашата силуета во бутовите, стомакот
  • Го подкренуваат и обликуваат задникот
  • Ќе се чувствувате слаби и секси !

 Толку  се удобни, што ќе станат ваши панталони за секој ден.