Со помош на овој тример, непријатното чешање на увото, ќе Ви стане минато.

Не дозволувајте чешањето на увото да го наруши слухот или да Ви предизвика инфекција.

Иновативниот Smart Swab претставува мек и спирален чистач на Вашите уши, и со тоа хигиената на Вашите уши ќе Ви биде на највисоко ниво.

Типичните памучни делови од тримерот дополнително влијаат на чистотата на Вашите уши.

Меката спирала која се наоѓа на почетокот на Smart Swab тримерот оди до совршена далечина во ушната празнина.

При самото дејствување на Smart Swab тримерот максимално е запазена безбедноста и удобноста на Вашите уши.

Самиот сет вклучува рачка и 16 парчиња за замена при еднократна употреба.