Swivel Sweeper G6 – Со безжичниот пренослив G6 Безжичен Чистач, се гарантира ефикасно чистење и совршени резултати.
Со Безжичниот G6 Безжичен Чистач вашата куќа ќе биде чиста и беспрекорна.
G6 Безжичен Чистач е лесен за користење бидејќи има низок профил и плус доаѓа опремен со аголни четки за да ви помогне да чистите мали и тешко достапни места во вашата куќа.

➡ Безжичен чистач со вградена батерија
➡ Брз и моќен мотор
➡ Лесен за носење и за користење
➡ 360° вртечка глава за чистење на најтешките места
➡ Лесен за чистење
➡ 45 минути работење без струја

Пакетот содржи:
Чистач
Батерија
Полнач